Rijbewijs autobestuurder ongeval Orlaylaan ingetrokken

TEMSE – Het parket heeft meer details vrijgegeven over de dood van Bjorn Zaman (38), de motorrijder die woensdag het leven liet bij een aanrijding in Temse. De Tielrodenaar stierf toen een bestuurster linksaf wou rijden op het fatale kruispunt en hij tegen de wagen knalde.

Het parket van Dendermonde heeft meer duidelijkheid geschept in de omstandigheden van het overlijden van Bjorn Zaman (38) uit Tielrode. De motorrijder kwam woensdagmiddag om het leven bij een verkeersongeval in Temse. De feiten vonden plaats op het kruispunt van de Orlaylaan met de Tekenaarslaan. ‘Een 51-jarige bestuurster van een auto wou links afslaan op het kruispunt’, zegt woordvoerder An Schoonjans. ‘Tijdens dat manoeuvre kwam ze in aanrijding met een motorrijder die uit de tegenovergestelde richting kwam. De man overleefde de klap niet.

Het rijbewijs van de chauffeur van de auto werd ingetrokken. Het gaat om een vrouw afkomstig uit Destelbergen. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken.’

Bjorn Zaman was getrouwd en woonde in een weekendverblijf aan het Waesmeer. De motor waarmee hij om het leven kwam, had hij nog maar sinds een paar dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *