’t Manneke van Temst’ heeft platencontract beet…

Twee jaar na zijn deelname aan ‘The Voice’…
TEMSE – Temsenaar Nicola De Cock, Knipo voor de vrienden, heeft twee jaar na zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen, toch nog een platencontract beet. “Deze mag ik ook wegstrepen! Aan alle non-believers! Maar ook voor iedereen die mij hierin steunt!”, kondigde Nicola op zijn Facebookpagina het binnenhalen van het contract aan.
’t Manneke Van Temst blijft erg gehecht aan ‘zijn’ Temse (foto: Guy Van Vliet)

Mijn eerste zelf geschreven single komt in de loop van februari of maart uit. De titel is ‘Oost en West’, een weloverwogen liefdesverhaal. De eerste single is meteen een optie op meer. Want ik heb via The Voice geproefd van de showbizz en het smaakt naar meer.” Dat betekent niet dat Nicola nu ineens naast zijn schoenen gaat lopen. “Ik ben nog altijd gewoon een manneke uit Temse, heel erg gehecht aan mijn gemeente”, verzekert Nicola. Hij schopte het indertijd tot de tweede liveshow van The Voice van Vlaanderen en maakte een sterke indruk.

Nederlandstalig
“Wordt een echte, geloofwaardige Nederlandstalige singer-songwriter”, klonk het advies dat Bart Peeters hem toen meegaf. Ook Koen Wauters was meer dan tevreden over het talent van de Temsenaar. “Iedereen neemt regelmatig het woord eigenheid in de mond, en jij hebt dat, en dat is belangrijk voor deze wedstrijd”, waren de lovende woorden van Koen Wauters aan Nicola. Binnenkort weten we of ook het Vlaamse publiek in Nicola zo’n singersongwriter ziet.

Bron: HN/GVA – Guy Van Vliet

https://youtu.be/CjeNFE8LGxc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *