POLITIE. Intrekking rijbewijs en ongeval met gewonde.

logo Politie Kruibeke-TemseIntrekking rijbewijs
Tijdens een verkeerscontrole op de Nieuwe Steenweg werd het rijbewijs van een 21 jarige vrouw uit Temse (E.M) onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De vrouw legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat ze 1,55 promille alcohol in haar bloed had.

Ongeval met gewonde
Deze morgen omstreeks 6.30 uur belandde het voertuig van een 42 jarige man uit Temse (V.R.B) op zijn kop in de Warandestraat te Temse. De man had drie geparkeerde voertuigen aangereden. Uit de ademanalyse bleek dat de man iets teveel alcohol in zijn bloed had, 0,52 promille. Vermoedelijk was de man ingedommeld. Hij werd lichtgewond aan het hoofd.

Auto over Kop Warandestr. Steendorp 27 07 15
Foto: Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *