Vlaams Belang Temse stapt met Sylvia Rombaut als lijsttrekker naar de verkiezingen

TEMSE – Op de jongste afdelingsvergadering werd Sylvia Rombaut, na overleg met de leden van Vlaams Belang Temse, gevraagd om als lijsttrekker te fungeren voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.
Sylvia Rombaut

De 35-jarige fiscaal deskundige bij Douane en Accijnzen aanvaardde het aanbod. Sylvia Rombaut zetelt sinds 2012 in de gemeenteraad van Temse en is niet aan haar proefstuk toe. Zo was ze eerder al kandidaat voor Vlaams Belang bij de federale en de Vlaamse verkiezingen en zetelde ze tijdens de vorige legislatuur drie jaar in de OCMW-raad.

“Temse moet een mooie, veilige en Vlaamse gemeente zijn met respect voor open ruimte en natuur”, stelt een vastberaden Rombaut. “Een gemeente waar de Temsenaar zich thuis voelt. Daarvoor is Vlaams Belang de beste garantie.”

Vlaams Belang gaat in Temse resoluut voor een vierde zetel in de gemeenteraad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *