POLITIE. Snelheidscontroles, alcoholcontroles en diefstal met geweld.

logo Politie Kruibeke-TemseSnelheidscontroles
Er werden snelheidscontroles gehouden in de volgende straten :
TEMSE
Hoogkamerstraat                      201 gecontroleerde voertuigen                           18 geflitst
Eigenlo                                        129 gecontroleerde voertuigen                            73 geflitst
KRUIBEKE
Molenstraat                               139 gecontroleerde voertuigen                             32 geflitst

Alcoholcontroles
Er werd een alcoholcontrole gehouden in de Hoogkamerstraat te Temse. In totaal werden er 8 ademtesten afgenomen. Eén bestuurder, een 39 jarige man uit Temse (V.G.D.) diende zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren.
In de Gentstraat te Temse werde van 10 bestuurders een ademtest afgenomen, allen legden een negatieve test af. Twee personen kregen een onmiddellijke inning wegens het niet dragen van de veiligheidsgordel. Een andere bestuurder kreeg een PV voor het rijden met een niet gekeurd voertuig.

Diefstal met geweld
Donderdagmorgen 25 juli rond 6.30uur werd een uitbater van een krantenwinkel in de Akkerstraat te Temse overvallen.

Twee mannen kwamen de winkel binnen, liepen naar de zaakvoerder en duwden hem richting kassa. De man werd bedreigd met een stroomstootwapen. De zaakvoeder begon te roepen om hulp, hierop is één dader in paniek geraakt en ging lopen. De zaakvoerder heeft hem nog achtervolgt, maar keerde na een tijdje terug naar zijn winkel. Daar zag hij dat de andere dader de kassa aan het leegmaken was. Deze werd bij het vluchten onderuit gehaald door de winkelier, maar hij kon toch de benen nemen. Er werd een som geld gestolen.

Er werd bijstand ingeroepen van de omliggende korpsen, om de daders op te sporen. Maar deze werden niet gevonden. In de omgeving werd in een struik het stroomstootwapen en kledij van de daders gevonden. Het parket werd ingelicht. Het onderzoek is lopende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *