Gepersonaliseerde koffie en thee van over de ganse wereld bij koffie – en theewinkel ‘Aroma’s’…

Nieuw in Temse…

Wie op zoek is naar gepersonaliseerde koffie- en/of theeproducten kan voortaan terecht bij Aroma’s, een nieuwe zaak in de Consciencestraat.

Aroma's logo 2015‘Men kan bij ons terecht voor koffie en thee uit alle landen, van over de ganse wereld, zoals ondermeer Indonesië, Zuid-Amerika en Latijns-Amerika’, vertelt zaakvoerder Gisella Aguirre, zelf van Equadoriaanse origine.

Gisella staat de klanten met raad en daad bij om hun favoriete koffie – of theevariëteit uit te zoeken.

‘Klanten kunnen hier ter plaatse een koffie of thee drinken en hun favoriete soort koffie of thee kiezen, waarbij we de nodige info geven’, klinkt het. ‘Zoals ondermeer sterke koffie, zachte koffie of koffie die niet te zwaar op de maag ligt. Voor onze koffieproducten werken we samen met het bedrijf Coffeeroots uit Kruibeke.’

Dat familiebedrijf heeft het meest uitgebreide assortiment ter wereld. En is wereldwijd actief van China tot de Verenigde Staten en van Europa tot Rusland.

Aroma’s heeft ook een uitgebreid aanbod van theeproducten. ‘Zo hebben we naast infusies, ook kruiden en specerijen’, weet Gisella. ‘Voor de theeproducten werken we samen met leveranciers uit Londen, en ook Frankrijk en Duitsland.

Daarnaast verkopen we ook accessoires zoals unieke theepotjes, tassen en koffiepotjes.’

Tijdens de zomermaanden kan men er ook terecht voor een ijsje.

www.facebook.com/Aromas-koffie-thee

Aroma's - koffie-thee 2015
Gisella Aguirre (vooraan) staat samen met haar mama de klanten met raad en daad bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *