Legen Heirweg officieel Slimste Straat 2017

TEMSE/ELVERSELE – In september laatstleden werd de ploeg van de familie Elewaut uit de Legen Heirweg in Elversele winnaar van de quiz De Slimste Straat van groot-Temse. Het bordje op de scheiding van Tielrode en Elversele werd door CD&V-voorzitter Ingrid Deschepper ingehuldigd, in aanwezigheid van de winnende ploeg, bewoners van de straat, presentator Jürgen Boel en enkele CD&V-gezichten.

“Ik daag jullie uit om ook in 2018 de Slimste Straat te worden”, aldus Ingrid Deschepper. “De eerlijkheid gebied mij wel dat, als de ploeg Legen Heirweg steeds met de buit gaat lopen, we met het quizcomité misschien toch eens de regelgeving moeten bekijken. Ik vrees dat weinigen anders nog de uitdaging zullen willen aangaan.”

meer foto’s, klik hier

De familie Elewaut met ondermeer CD&V voorzitter Ingrid Deschepper en quizpresentator Jürgen Boel bij het bordje ‘Slimste Straat’…dat binnenkort nog geüpdate wordt .

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *