70-jarigen vierden feest

TEMSE – Zaterdag 18 november vierden de 70-jarigen van groot-Temse feest. In feestzaal Den Oever konden ze de benen onder tafel schuiven voor een feestmaal.

Vooraf kwam burgemeester Luc De Ryck de borelingen uit 1947 gelukwensen.

“We waren met 51 jarigen en in totaal met 88 aanwezigen voor het feestmaal’, aldus René Wittock, voorzitter van het organisatiecomité. “Het feestcomité bestond verder uit Betty Vermeulen, Rita Egghe, Paula Janssen, Monique De Cauwer, Jeaninne Van Landeghem, Freddy Van Meervenne, Pierre Cappaert en Louis Pauwels. Zeventig jaar, het is al wat. We voelen ons nog jong maar we voelen dat we toch al een heel eind gevorderd zijn. We hebben geluk dat we kunnen feesten, ook al is het met de bijhorende ongemakken.”

De 70-jarigen samen met burgemeester Luc De Ryck

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *