Succesvolle netwerkavond van Ondernemend Temse

TEMSE – Ondernemend Temse vzw organiseerde maandag 20 november haar jaarlijkse Netwerkavond, dit keer in de gebouwen van Sack Zelfbouw op de Industriezone De Zaat. Het magazijn werd omgetoverd tot een theaterzaal voor stand up comedy van de bovenste plank met Bas Birker.
Stand-up comedian Bas Birker

De Nederlandse Belg doet jaarlijks meer dan 200 zaalshows, was reeds te zien op Canvas en is wekelijks te beluisteren bij Radio 2 tijdens het zaterdagochtendblok waarin hij zijn eigenwijze kijk geeft op de actualiteit van de week.

De uitverkochte zaal genoot met volle teugen van de straffe humor, grotendeels improvisatie en met een grote kwinkslag naar de aanwezige ondernemers die het bij momenten zwaar te verduren kregen. Niets of niemand werd gespaard, niet in het minst de lachspieren. Na de stand up comedy was er het traditioneel zeer goed verzorgde walking dinner, verzorgd door Food & Passion, waarbij nog druk nagekaart werd in een gezellig kader.

ONDERNEMEND TEMSE vzw is opgericht door bedrijfsleiders uit Temse die de belangen van de lokale economie, en in het bijzonder van ondernemingen uit Temse, op een positieve wijze mee willen verdedigen en ondersteunen.

Door het organiseren van netwerk-activiteiten wil de vzw bijdragen tot extra netwerking onder lokale ondernemers, om zo in een aangenaam kader buiten de werkomgeving elkaar als buren en collega’s beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en waar mogelijk samen te werken. De vzw wil lokaal haar rol vervullen in dialoog, politiek neutraal en met een open geest tot samenwerking met eenieder.

De jaarlijkse ondersteuning van een plaatselijk goed doel met een deel van de bijdragen van de sponsors en jaarpartners onderstreept mee de lokale verbondenheid. Het bestuur bestaat uit Christof De Leeuw, Ivan Franckaert, Wim Riské, Bart Van Geyt, Sam Van Mele en Philippe Van Robaeys.
Meer foto’s, klik hier

Het bestuur van Ondernemend Temse met Bas Birker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *