De beentjes losgooien zoals toen

Chiro Overal organiseerde tweede Hallo Winter Classic volwassenenfuif
TEMSE – Om het onderhoud aan de lokalen te financieren en goedkope kampen en uitstappen te behouden organiseerde chiro Overal op vrijdag 27 oktober in JOC De Nartist, naast de klassieke Hallo Winter-jeugdfuif die zaterdag plaatsvond, voor de tweede keer een volwassenenfuif onder de noemer Hallo Winter Classic.

Jong en minder jong kon de benen losgooien dankzij DJ Bushbeater, alias Jan Cruyssaert, een platenruiter die 30 jaar geleden de fuifzalen van Temse en omgeving plat speelde. Wie het wat rustiger aan wou doen kon terecht in de instuif van het jeugdhuis in de Cava & Wijnbar. Na de succesformule van vorig jaar was de fuif ook nu weer een schot in de roos.

Meer foto’s, klik hier

Jong en minder jong kon de beentjes losgooien dankzij DJ Bushbeater
In de instuif van het JOC kon men het iets rustiger aan doen

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *