POLITIE. Extra verkeerscontroles op verschillende locaties

Resultaten verkeerscontroles

Er werden op verschillende locaties in de zone extra verkeerscontroles gehouden. Kruibekestraat en Burchtstraat – (Kruibeke) – N 41 – Krijgsbaan – P. Boelstraat – Cauwerburg (Temse)

Er werden 68 ademtesten afgenomen. Drie bestuurders legden een positieve ademtest af.

Op Cauwerburg werd het rijbewijs van een 54-jarige man uit Temse onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man had 1,91 promille alcohol in zijn bloed.

Op de N41 werd een 41-jarige vrouw uit Zottegem betrapt toen ze het verkeersbord C 3 (verboden toegang in beide richtingen red.) negeerde. Ze legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,02 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

In de Burchtstraat in Kruibeke werd het rijbewijs van een 48-jarige man uit Zomergem eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man had 1,63 promille alcohol in zijn bloed.

In de Kapelstraat in Steendorp werd een voertuig onderschept. Bij controle bleek dat de 26-jarige man uit Kruibeke reed tijdens een lopend rijverbod. Het voertuig van de man werd onmiddellijk in beslag genomen.

Eén bestuurder werd betrapt op het rijden zonder veiligheidsgordel, één bestuurder werd betrapt met de GSM in de hand. Eén voertuig werd getakeld wegens niet verzekerd en 2 voertuigen waren niet geldig gekeurd.

Intrekking rijbewijs

Een 43-jarige man uit Temse diende op Cauwerburg uit te wijken voor een dronken bestuurder. Door het uitwijkmaneuver belandde zijn voertuig tegen de rand van het trottoir en was er schade aan het voertuig.
De tegenpartij werd aangetroffen door een patrouille. De 27-jarige vrouw uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 3,03 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Er werden ook snelheidscontroles gehouden op de volgende plaatsen :

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *