Paaltjes op de Wilfordkaai

TEMSE – Nieuwe ontwikkelingen voor de verkeersafwikkeling van de parkings op de gerenoveerde Wilfordkaai. Aan de op – en afrit van de promenade aan de brug en langs de kant van de Kleine Kaai zijn paaltjes geplaatst.
vlak naast het gebouw van de Bloemmolens werden nieuwe parkeerplaatsen gecreëerd

Dit heeft op de Kleine Kaai tot gevolg dat men vanaf heden de parking aan de Bloemmolens en naast het terras van het Palingshuis enkel langs de slagbomen kan op – en afrijden. Dit aangezien er sinds kort ook vlak naast het gebouw van de Bloemmolens parkeerplaatsen gecreëerd werden. (waar tot voor kort de oprit van die parking was red.)

Bestuurders van – en naar de parking aan het gebouw van de Bloemmolens zullen dus vanaf heden de wandel – en fietspromenade moeten oversteken om de parking via de slagbomen op te rijden of te verlaten. Het is dus voor zowel autobestuurders als fietsers uitkijken.

Meer foto’s, klik hier

Zowel aan de Kleine Kaai als vlakbij de brug zijn aan de fiets – en wandelpromenade paaltjes geplaatst

 

Om de parking naast het gebouw van de bloemmolens op te rijden of te verlaten zullen autobestuurders vanaf heden de wandel – en fietspromenade moeten kruisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *