Chiro Overal organiseert volwassenenfuif met DJ Bushbeater

TEMSE – Na de succesformule van vorig jaar organiseert Chiro Overal Temse opnieuw de volwassenenfuif “Hallowinter Classic” in het JOC De Nartist. Een fuif met Dj Bushbeater die 20 à 30 jaar geleden de fuifzalen van Temse plat speelde.
DJ Bushbeater speelt ten dans tijdens de Hallowinter Classic

“Hoe vaak zeggen we het? “We zijn geen 20 meer hé!” Dit is de kans om je nog eens 1 avond 20 te voelen op de dansvloer en daarnaast”, stelt hoofdleider Tuur Brijs. “De opbrengst van de fuif gebruiken we ondermeer voor het onderhoud aan onze lokalen en goedkope kampen en uitstappen behouden.”

Men kan de benen losgooien is de feestzaal maar wie het wat rustiger aan wil doen kan terecht in de Cava & Wijnbar.

“Verder kunnen de hongerige magen gestilt worden met een lekkere hamburger of een goede portie frietjes”, klinkt het. “Kom op vrijdag 27 oktober naar het JOC De Nartist (Clemens De Landtsheerlaan 26a, Temse) en geniet van een super toffe avond tot in de vroege uurtjes.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *