POLITIE. Intrekking rijbewijzen

Intrekking rijbewijs

Tijdens een patrouille werd een bestuurder opgemerkt, die met zijn voertuig de rotonde op de Edgard Tinelplaats opreed zonder te kijken. Het voertuig werd onderschept. De bestuurder, een 38-jarige man uit Temse, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,34 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

In de Gasthuisstraat in Temse werd een bestuurder opgemerkt die aan het telefoneren was tijdens het rijden. Het voertuig werd onderschept. De 35-jarige bestuurster uit Bornem legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 1,39 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *