Schoolveldloop met 1200 lopertjes in sportcentrum Fernand Schuerman

TEMSE – Net zoals de voorbije jaren organiseerde de gemeentelijke Sportdienst in het sportcentrum Fernand Schuerman de scholenveldloop. Dit naar aanleiding van de Vlaamse Schoolveldloopweek

Zowat 1200 leerlingen van het tweede tot zesde leerjaar, van zowat alle basisscholen uit Groot-Temse waren op de afspraak. De eerste drie in alle reeksen, zowel bij de jongens als de meisjes, kregen een medaille en een naturaprijs. Ook het onderwijzend personeel, ouders en grootouders van de kinderen konden de loopschoenen aantrekken.

Meer foto’s, klik hier

De eerste drie in de reeksen van het tweede en derde studiejaar en de reeks van het onderwijzend personeel met de ouders, en de Jarige van de Dag samen met schepen van Sport Debby Vermeiren, schepen van Financiën Franky De Graeve (CD&V) en sportfunctionaris Erik Vermeulen
De eerste drie in elke reeks van het vierde tot en met het zesde leerjaar en de reeks van het onderwijzend personeel en ouders samen met schepen van Sport Debby Vermeiren (CD&V) (links) en sportfunctionaris Erik Vermeulen (rechts)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *