N-VA Temse heeft nieuwe voorzitter

TEMSE – N-VA Temse heeft een nieuwe voorzitter. Koenraad De Jonghe, sinds 2014 voorzitter, geeft voortaan een andere wending aan zijn leven. De combinatie van het voorzitterschap en de passie voor het ballonvaren werd te zwaar en er moest een keuze worden gemaakt. De ballonvaarder in hem heeft het gehaald.

Koen De Jonghe blijft weliswaar politiek actief binnen N-VA Temse en hij blijft voorzitter van de gemeenteraad.

Tijdens de bestuursvergadering van maandag 18 september 2017 werd ondervoorzitter Joris Baert aangeduid tot nieuwe voorzitter.
Joris (35 jaar) is regent wetenschappen en geeft les aan het Portus Berkenboom, te Sint-Niklaas. Zijn hobby’s zijn hengelen, fietsen, lezen en korfbal.

(Lees verder onder de advertentie)

Tegelijk werd ook een nieuwe ondervoorzitter verkozen. Kim Aluwé (27 jaar) is archeozoöloog. Zij bestudeert dierlijk botmateriaal uit archeologische opgravingen zoals de voedselresten uit het 16 – 18de eeuwse Blauwhof in Steendorp en het 10.000 jaar oude bot uit de grootste opgraving in Kerkhove (West-Vlaanderen).

N-VA Temse heeft het volste vertrouwen in de nieuwe voorzitter Joris Baert en ondervoorzitter Kim Aluwé. Tevens bedankt N-VA Temse uitdrukkelijk Koenraad De Jonghe voor de periode wanneer hij de kapitein was van het schip. Wij wensen hem alle succes bij het ballonvaren.

Kim Aluwé en Joris Baert vanaf heden ondervoorzitter en voorzitter van N-VA Temse

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *