Dit weekend open ateliers in de tekenacademie

TEMSE – De tekenacademie smaakt naar meer ! Met deze slogan maakte de academie van Temse tijdens de sleutelbraderij reclame voor de open ateliers van 16 en 17 september.


Er zijn 3 geleide bezoeken door de ateliers van onze academie. Onderweg zie je de leerlingen aan het werk en wie zin heeft kan nadien op z’n stappen terugkeren en zelf iets uitproberen in een of meerdere ateliers! Er worden leuke instap activiteiten aangeboden in de volwassenen ateliers schilderkunst, beeldhouwkunst, textiele kunst, glaskunst, keramiek, grafische vormgeving en fotokunst.
Verder kan je ook het atelier digitale kunst (voor jongeren op zaterdag om 10u.) en de kinderateliers (enkel za. en zo. om 10u) bezoeken.

Er worden 3 rondleidingen georganiseerd: zaterdag 16 september om 10u / zaterdag 16 september om 14u / zondag 17 september om 10u.
Aanmelden min 5 min voor de start van de toer aan het secretariaat – Schoolstraat 17

“Wie er zin in heeft moet zeker eens komen kijken hoe het er in onze academie aan toe gaat. Wie weet krijg je door het eens te proberen zin om de kunstenaar in je naar boven te laten komen.” aldus schepen van onderwijs, Geert Vandersickel (N-VA)

Meer informatie vind je op www.academietemse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *