Legen Heirweg is opnieuw de Slimste Straat

TEMSE – Voor het tweede jaar op rij is de Legen Heirweg uit Elversele de Slimste Straat van groot-Temse.

Na een spannende strijd, tussen 19 ploegen, tijdens de gelijknamige quiz in een organisatie van de plaatselijke CD&V afdeling, kon de ploeg Legen Heirweg 1 onder leiding van de familie Elewaut het laken naar zich toetrekken met 114 punten. Bij het begin van de laatste reguliere ronde stonden enkele ploegen nog samen aan de leiding.

De top drie werd volgemaakt met de Veldstraat op de tweede plaats met 110 punten. De derde in de uitslag werd de Doornstraat met 108 punten, evenveel als de Pastoor Boelstraat, maar zij scoorden minder punten in de Superronde.

Ook de 13e ploeg in het eindklassement, de ploeg van de Clemens De Landtsheerlaan, kreeg een prijs van een plaatselijke sponsor.

meer foto’s, klik hier

De ploeg Legen Heirweg 1 was voor het tweede jaar op rij de beste

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *