Komende zondag Briqville Classic op de Roomkouter

STEENDORP – Op zondag 17 september vindt op de Roomkouter in Steendorp voor de tweede keer de “Briqville Classic Run plaats .  Sinds vorig jaar werden het parcours omgevormd tot een heuse Trail-run

Men kan WEL intekenen voor een loop van 5, 10 maar ook opnieuw voor de 21 km. en nu voor de 3 x 7 km. – aflossing. Voor de jongeren zal er een snoepjesloop en kidsrun worden georganiseerd van respectievelijk ca. 0,4 km en 0,8 km.

De start- en aankomstplaats bevinden op het domein ‘Roomkouter’, Kapelstraat 170 te Steendorp. Inschrijven op de dag van de wedstrijd vanaf 10 uur op het secretariaat ter plaatse en steeds tot een kwartier voor de start.

Info : gemeentelijke Sportdienst, tel. 03 710 12 40, sport@temse.be – www.briqvilleclassic.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *