“Met deze ploeg moet dit seizoen top 5 mogelijk zijn”

Bestuur KSV Temse hoopvol voor het komende seizoen
TEMSE – Na de glansprestatie tegen Cercle Brugge in de bekercompetitie werd donderdag 31 augustus het nieuwe seizoen van KSV Temse officieel afgetrapt in de showroom van Garage Mertens in Sint Niklaas .Met toespraken van o.a hoofdsponsor Filip Van Den Bossche (VDB Energie ) en Burgemeester Luc De Ryck , een optreden van Mike Dreamer en de voorstelling van spelers en sportieve en commerciële staf werd nog maar eens duidelijk dat de verwachtingen voor dit seizoen hoog gespannen zijn .

Algemeen manager Alain Vereecke is alvast hoopvol voor het komende seizoen.

“Wat ik de voorbije maanden gezien heb bij KSV heb ik nog nooit gezien.”, klinkt het. “De beleving die er momenteel is geeft ons allemaal een goed gevoel om er het komende seizoen iets moois van te maken. Er is veel vernieuwd en de uitdaging is groot maar ik heb er een heel goed gevoel bij. Met deze ploeg moet dit seizoen top vijf mogelijk zijn.”

Zo hoog mogelijk
“Als ploeg moet men altijd ambitie hebben en mag men dat ook tonen”, reageerde T1 Bart Selleslags. “Uiteraard ben ik als trainer iemand die dat iets anders gaat verwoorden. Maar als we nu 6, 7 weken verder zijn en we zien wat we de voorbije 7 weken bereikt hebben we vooral fier mogen zijn over alle lofwoorden die hier vandaag gezegd zijn. En wie het zich nog herinnerd wat ik enige tijd geleden zei: positief voetbal, positieve resultaten en positieve sfeer.
We hebben de voorbije zeven weken al één en ander verwezenlijkt maar eigenlijk hebben we niks, want we hebben resultaten gehaald maar daar geen enkel punt voor gekregen.
We hebben een voorbereiding achter de rug waarbij we kunnen zeggen dat we klaar zijn voor de strijd. En die strijd begint met de eerste wedstrijd tegen Torhout. Iedereen hoopt dat we vanaf zondag de positieve resultaten neerzetten. Het zal wel eens tegengaan, wat we gaan proberen vermijden, maar dan kunnen we terugvallen op de positieve sfeer en positief voetbal. en zo gaan we de competitie door. Trouwens de competitie eindigt maar op de laatste wedstrijd van de competitie. Dus het is nu nog te vroeg om te zeggen waar we gaan eindigen maar ik hoop zo hoog mogelijk.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *