Curieus organiseert Volkscinema op de Volksplaats

TEMSE – Zaterdag 2 september kan men op de Volksplaats gratis naar de openluchtcinema. Curieus Temse speelt ’s namiddags een kinderfilm en ’s avonds een prent voor jongeren en volwassenen. De organisatie heeft de bedoeling om van de Volksplaats een bruisend plein te maken waar het leuk vertoeven is. Iedereen is welkom.

Curieus Temse is al een tijdje bezig met haar Droom je Buurt – project op de Volksplaats, een plein met heel wat culturen, maar waar veel meer mee aan te vangen is.

Structurele voorstellen
“In oktober 2016 gingen we reeds op een koude zondagochtend het plein inpalmen met ons koffie – en chocomelkkraam”, vertelt voorzitter Stoffel Engels. ” We peilden naar de wensen van de omwonenden om van de Volksplaats een bruisend plein te maken. Hieruit kwamen heel wat ideeën, sommige tijdelijk, andere heel structureel. Curieus Temse engageerde zich om één voorgestelde activiteit te organiseren in de buurt. De structurele voorstellen werden netjes aan het gemeentebestuur bezorgd.

Hapjes en dranken
En nu presenteert Curieus Temse i.s.m. Curieus Oost – Vlaanderen, de inwoners van de Volksplaats en Sony Pictures België de Volkscinema, een gratis evenement voor iedereen op zaterdag 2 september 2017.

“We presenteren een film gericht op kinderen: De Smurfen en het Verloren Dorp (16 uur)”, klinkt het. “Voor de jongeren & volwassenen vertonen we de adembenemende film The Walk om 19:30 uur.

Op het plein zullen omwonenden hapjes voorzien en zorgt Curieus voor dranken. Ook zorgt men voor een springkasteel en is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een verrassingsact.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *