POLITIE. Overval op krantenwinkel en resultaten flitspalen

Overval op krantenwinkel

Dinsdagnamiddag 27 juni omstreeks 13.40 uur kwam een man binnen in een krantenwinkel in de Akkerstraat te Temse. De man kocht iets klein en diende wat wisselgeld terug te krijgen. Op dat moment toonde hij een mes naar de uitbaatster, grabbelde in de kassa en zette het op een lopen. Er werd niemand gewond. Hoe groot de buit is kon nog niet worden achterhaald. Tijdens een zoekactie werd betrokkene niet gevonden. Het parket werd ingelicht. Het onderzoek is lopende.

Resultaten flitspalen Kapelstraat – hospitaalstraat Steendorp

Er werden 24 157 voertuigen gecontroleerd. Hiervan werden er 21 geflitst inzake snelheid en 1 wegens het negeren van het rode licht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *