Cafébazin moet recordpoging langste ‘café open houden’ staken

TEMSE – Volgens Het Nieuwsblad en Gazet Van Antwerpen, kranten van de groep Mediahuis, heeft de cafébazin van Tapperijke De Brug, Wieza Koenen, haar wereldrecordpoging ‘Café Houden’ niet kunnen afmaken.

Volgens de kranten moest ze vrijdag haar wereldrecordpoging ‘café openhouden’ vervroegd staken. Het was de bedoeling om van dinsdag tot zondag onafgebroken achter de toog te blijven staan, maar vrijdag maakte de politie daar een eind aan omdat ze geen vergunning bezit om non-stop open te zijn.

Ze moest daardoor verplicht sluiten tussen 3 en 7 uur, waardoor ze het vooropgestelde doel om 132 uur haar café open te houden niet kon halen. Bovendien was er geen officiële controle op de wereldrecordpoging, waardoor de poging van Wieza vermoedelijk niet erkend zou worden.

Het huidige wereldrecord staat op naam van café De Piraat in Lichtervelde, waar de barman 120 uur lang achter de toog stond.

De recordpoging van de cafébazin zal wellicht niet officieel erkend worden

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *