Bierfestival Temse-Velle lokt nog meer bierliefhebbers dan vorig jaar

TEMSE-VELLE – Het Bierfestival Velle van de Objectieve Kaaischuimers was weer een schot in de roos. De biervereniging kijkt nu al uit naar de derde editie.

“Meer dan duizend bierliefhebbers kwamen proeven van de diverse bieren tijdens deze tweede editie”, aldus Frank Van Steenberghe van de Kaaischuimers. “We verkochten ook meer startpakketten dan vorig jaar. En alle brouwers en standhouders waren bijzonder tevreden.” Ook basketbalclub BBC Glory Bazel was van de partij om hun eigen bier Gloriaan te promoten.

Ook Veileneir 125, het bier dat werd uitgebracht naar aanleiding van 125 jaar basisschool Velle, kon geproefd worden. Het bier is trouwens een echte hype in Temse.
Het is niet enkel in Temse-Velle te verkrijgen, ook diverse horecazaken in groot-Temse en speciaalzaken hebben het bier in hun assortiment.

“De verkoop is zo’n succes dat we voorlopig uitverkocht zijn en de brouwerij pas binnen enkele weken opnieuw kan leveren”, aldus Glenn Swaelen, één van de drijvende krachten van hét bier van Velle.

Meer foto’s, klik hier

BBC Glory Bazel stond op het Bierfestival met hun eigen bier Gloriaan

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *