Ook dit jaar de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie van groot-Temse !!!

Bericht van de redactie !!!
Enkel selfies zijn toegelaten !!!
OPGELET !!!

We kregen al een groot aantal inzendingen binnen. Waarvoor dank…
…Maar het merendeel zijn GEWONE foto’s, die maken geen kans op winst.
Het gaat hier wel degelijk om de Verkiezing van de carnavalsSELFIE !!!

Wil je nog kans maken, stuur dan je selfie voor dinsdag 21 maart om 20u. door !!!
TEMSE – Ter gelegenheid van het carnaval in Temse en de deelgemeenten organiseert de webkrant Editietemse.be dit jaar de vierde editie van de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie van groot-Temse.

De bedoeling is dat men tijdens de carnavalsviering in  Temse een leuke selfie neemt die te maken heeft met het carnaval. Iedereen kan deelnemen, niet enkel carnavalisten, apart of in groep, maar ook ondermeer leerlingen van de diverse lagere scholen, tijdens het kindercarnaval, en toeschouwers van de carnavalsstoet.

“De redactie van onze online-krant selecteert tien foto’s uit het ingezonden aanbod”, aldus Kurt Vermeir “Op die foto’s worden punten gegeven door een jury van enkele bekende Temsenaars. Daarbij ondermeer schepen van Toerisme Franky De Graeve (CD&V) en bellenman Gerard Vercauteren.’

De winnaar krijgt de ingezonden foto in groot formaat op canvas en enkele prijzen, ter waarde van zowat 300 euro, geschonken door lokale handelaars.

De foto, samen met alle contactgegevens (naam, adres en tel/gsm-nr.) moet ten laatste op dinsdag 21 maart 2017 om 20 uur doorgestuurd worden via carnaval@editietemse.be met vermelding ‘Ik heb nota genomen van het reglement’

Het reglement is te lezen op de facebookpagina van de verkiezing: www.facebook.com/deleukstecarnavalsfoto

DLCS 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *