Nieuwe polyvalente ruimte voor Hollebeekschool

TEMSE – De Hollebeekschool van Temse kent reeds jaren een sterke bloei. Om het steeds groeiend aantal leerlingen op te vangen werd er de voorbije jaren naar creatieve oplossingen gezocht. Zo werden in het verleden al ettelijke renovaties en verbouwingen gerealiseerd. Vrijdagavond 10 maart werd een nieuw sanitair blok voor de kleuter – en lagere school en een polyvalente ruimte met twee extra kleuterklasjes ingehuldigd.

In 2013 werd gestart met de voorlopig laatste fase van bouwwerken.

“De bestaande en sterk verouderde toiletjes van de kleuterschool en lagere school werden volledig afgebroken en vervangen door een hypermodern sanitair blok”, aldus Caroline De Vriendt, directrice van de lagere school en Bea Van Britsom en Ann De Cock, directie van de kleuterschool. “Op de daarbij gerealiseerde verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte met daarin 2 kleuterklassen en nog een extra sanitaire ruimte voor de klassen die zich daar bevinden. Aansluitend bij deze bouwwerken werden beide speelplaatsen heraangelegd en de twee oudste klassen van de lagere school grondig gerenoveerd.”

Beide scholen zijn bijzonder fier op deze realisatie.

“Voor de realisatie kregen we 70 procent subsidies”, klinkt het. “De overige 30 procent werd geleend en brachten we samen door diverse activiteiten te organiseren om extra geld in het laatje te brengen.”

Meer foto’s, klik hier

Directie Hollebeelschool 2017
vlnr.: Bea Van Britsom, Ann De Cock (directie kleuterschool) en Caroline De Vriendt (directie lagere school) aan de polyvalente ruimte op de heraangelegde speelplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *