Spaghetti smullen in Halloweensfeer

TEMSE/HAMME – Voor het tweede jaar op rij organiseerde Kattenopvang Waasland een spaghettislag, in Halloweensfeer.

Parochiaal Centrum de Leeuwerck werd met aangepaste decoratie omgetoverd tot een spooky omgeving. Voor de zogenaamde ‘Spookghetti‘ schreven 350 geïnteresseerden in. De opbrengst komt ten goede aan de opvang van katten en poezen in het Waasland.

“Dit jaar vingen we twintig procent meer dieren op dan vorig jaar. Er is hoge nood aan kattenopvang in de ruime regio”, aldus initiatiefnemers Evy Waltens en Kate Heyninck. “We hebben in juni 2012 samen dit initiatief gestart. Als twee grote dierenvrienden wilden we iets doen aan de talloze zwerfpoezen, gedumpte katten, en moederloze kittens die in de drukke periodes in grote getallen worden gedumpt. Al snel begonnen we zelf kittens op te vangen, die anders geen toekomst zouden kennen. Het was volop kittenseizoen, de vraag naar hulp bleef toestromen. Toen zijn we op het idee gekomen om zelf een asiel op te richten. Kattenopvang Waasland was snel een feit.”

Info: www.kattenopvangwaasland.com

kattenopvang-waasland-spookghetti-2016_2

Een gedachte over “Spaghetti smullen in Halloweensfeer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *