Natuurdomein decor voor Halloweentocht

TIELRODE – Voor het tweede jaar op rij organiseerde het evenemententeam van VK Tielrode een Verdachte Karkassen Tocht. Een prachtige wandeling van 4 of 5 kilometer in een mooi griezelig Halloweendecor, met diverse nieuwe ‘scary‘ acts.
vkt-halloweentocht-2016_3
In de schaduw van ‘Den Toeter’, aan het Durmeveer, konden de deelnemers genieten van een lekkere jenever

 

Zo ging de tocht, voor de zowat 300 deelnemers, ondermeer langs provinciaal natuurdomein Roomacker en de Durmeboorden. Tijdens de wandeling stonden ook verschillende standen opgesteld met spijs en drank.

Na de tocht kon men gezellig napraten en feesten in de kantine van VK Tielrode aan de Burgemeester Siegfried Buytaertdreef. Er werd gezorgd voor gepaste muziek om Halloween op een fantastische manier te beleven.

vkt-halloweentocht-2016_2
Aan provinciaal natuurdomein Roomacker werden de wandelaars opgewacht door enkele griezelige individuen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *