Jeugdclub Broebelke komt (even) opnieuw tot leven

TEMSE – Binnenkort zal de geschiedenis van de legendarische jeugdclub Broebelke in boekvorm verschijnen. Het boek wordt op 25 november voorgesteld op het gemeentehuis. Wie erbij wil zijn kan zijn plaats reserveren bij Elke Koppen (elke.koppen@temse.be).

“Na de voorstelling van het Broebelboek leek het ons gepast om dat de dag erna, op zaterdag 26 november, te vieren met een oerdegelijke ouderwetse fuif”, stelt Dirk Lauwers. “Plaats van het gebeuren is JOC de Nartist, Clemens De Landtsheerlaan 26A in Temse, waar u vanaf 20u door de vertrouwde Swinging Broebelke’s Discotheek met DJ Rudy naar de dansvloer gelokt zal worden.”

De inkom is 4,99 euro en de opbrengst van de avond komt integraal ten goede aan Villa Vief, een project voor jongeren met een matig verstandelijke beperking, een project dat we ten volle willen steunen.
“Men kan genieten van een gezellige fuif met vrienden van vroeger en maten van nu om mee te drinken, te dansen en plezier te maken”, weet Lauwers. “In de bodega kan men genieten van heerlijke paella met een lekker wijntje.

Wie paella wil komen eten schrijft in door 25 euro pp. (paella + wijn + inkomkaart) over te schrijven op rekening BE44 7370 2396 8945 op naam van 50+ Groot Temse, met vermelding van naam en gewenst etensuur (tussen 18 en 21u).
“Een zwembroek meebrengen zou belachelijk zijn, maar ‘dancing shoes’ zijn een absolute must”, besluit Dirk Lauwers. !

jc-broebelke-2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *