De Vier Elementen tot zondag in het Gemeentemuseum

TEMSE – Tot en met komende zondag 9 oktober vindt in het Gemeentemuseum de expo De Vier elementen plaats. De tentoonstelling toont fotografisch werk van de leden van Fotofun uit Hamme. Het betreft een organisatie van het Cultuurcentrum.

Op de vernissage (foto)  – (vrijdag 30 september) –  werd de werking van Fotofun toegelicht door Koen Mettepenningen, Schepen in Hamme. Schepen van Cultuur, Lieve Truyman, opende officieel.

De stuwende kracht achter Fotofun is Annie De Paepe (Zele, °1950). Zij was als kind snel geboeid door de natuur en wenste alles wat groeide en bloeide vast leggen, eerst met potlood op papier, later met de camera.
Op vraag van enkele kennissen heeft ze na het beëindigen van haar loopbaan een workshop fotografie gegeven. De meeste van haar leerlingen wenste na het beëindigen van de lessen nog samen verder te gaan. Zo werd Fotofun geboren, door en met mensen die in vriendschap graag samen verder wilde blijven fotograferen.

De tentoonstelling is zaterdag en zondag open van 14 tot 18 u., zondag ook van 10 tot 12 u.

Info: Annie De Paepe, anniedepaepe@gmail.com

fotofun_gemeentemuseum-2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *