Derde editie van de Parkfeesten in Scheldepark

TEMSE – Van 13 juli tot 3 augustus organiseert de Jeugddienst in samenwerking met JOC De Nartist, telkens op woensdagavond, de derde editie van de Parkfeesten, in het Scheldepark. Het is meteen de laatste editie voor het Scheldebad afgebroken wordt.
affiche Parkfeesten 2016
de affiche van de Parkfeesten 2016

“De Parkfeesten zijn een vervolg op de Summer Jam’s die in het JOC werden georganiseerd”, aldus schepen van Jeugd en Sport, Debby Vermeiren (CD&V)”.

“Tal van mooie namen zullen ook dit jaar het podium betreden”, klinkt het bij medeorganisator en presentator van de feesten Nicola De Cock.  De eerste avond, op 13 juli is naar jaarlijkse gewoonte een samenwerking met Oxfam Temse.”

De artiesten die dan de spits mogen afbijten zijn New Rising Sun.

“”Zij traden enige tijd geleden op in de feestzaal van het gemeentehuis, naar aanleiding van de uitreiking van de titel ‘Temse Fair Trade gemeente’”, weet De Cock.

Andere opvallende namen op de affiche zijn, op 20 juli, Commodus, de nieuwe groep van Temsenaar Samuel Goossens en een week later ‘Vrienden van op tv’. Dat zijn een aantal finalisten van de Voice Van Vlaanderen, de muzikale talentenjacht waarin Nicola De Cock het tot de eerste live uitzending schopte. Of Nicola die avond zelf gaat optreden valt nog af te wachten…

De laatste avond op 3 augustus wordt een knaller met In Your Honor, een tributeband van de Foo Fighters. Zij waren vorig jaar ook van de partij en mogen dit jaar terugkomen op veler verzoek. Tot slot worden die avond de Parkfeesten in schoonheid afgesloten met hét feestvarken van Temse, Herman Brys en zijn nieuwe Nederlandstalige coverband 50 Tinten Brijs.

“Hij staat dit jaar met zijn andere band, de Socks niet op Temse in de Wolken, en daarom staat hij op de affiche van de Parkfeesten”.

In de rand van de feesten zullen op het feestterrein naast het zwembad banners opgesteld worden met daarop de plannen van het nieuwe zwembad dat in 2018 de deuren opent.  “Zo krijgen de bezoekers van de feesten een idee hoe het nieuwe zwembad er gaat uit zien”, stelt Vermeiren.

Ook dit jaar zorgen jeugdbewegingen voor de drankvoorziening.

Parkfeesten 2016 organisatie
“Tal van mooie namen zullen ook dit jaar het podium betreden”, aldus presentator van dienst Nicola ‘Knipo’ De Cock (l)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *