De avonturen van de Temst Jupporters op het EK

Jupporters blijven zingen ondanks minder spelbeeld
TEMSE/NICE – De  Temst Jupporters beleefden woensdag een fantastische dag in Nice. Ook dankzij de Zweedse supporters, die zorgden voor veel sfeer in en om het stadion.
13516573_10153517920151481_5515285707424095440_n
Er was veel sfeer in het stadion
“Het resultaat is schitterend en daarmee is alles gezegd”, klinkt het bij Hans Cools, PR man van de Temsese fanclub. van uit Zuid-Frankrijk. “Deze keer zaten wij met enkele andere sfeermakende , vooral Waalse fanclubs, achter de goal. We bleven 90 minuten zingen, schreeuwen en brullen en ik moet toegeven dat dat de Belgische supporters in het vak onder ons wat frustreerde omdat zij stilvielen en de Zweden ons lieten overroepen. Toen de Rode Duivels scoorden, stonden ze uiteraard ook te zingen en te dansen maar als echte supporter zing en roep je altijd voor je team zelfs al trekt het spelbeeld op niet al veel. Trouwens ook na de wedstrijd bleven ze maar zingen en dansen in het stadion.”

Na de wedstrijd gingen de Temse Jupporters met het openbaar vervoer opnieuw richting stadscentrum.

“Daar moeten ze in Nice nog voor in de leer in Bordeaux en Lyon”, stelt Cools. “We waren na de match zo laat terug in het centrum, dat we al vergeten waren dat we gewonnen hadden tegen de Zweden. Na een rustig pintje ging het richting bed want de vermoeidheid begon toen wel te wegen. Pluim ook voor de talrijk aanwezige zweden , ze maakten er mee een fsfeerbolle dag van

Volgens de Jupporterse ligt de weg naar de finale wagenwijd open.
“Maar we mogen de Hongaren zeker niet onderschatten”, waarschuwt Hans.

Ondertussen zijn de Jupporters opnieuw op weg richting Temse.
Na deze derde roadtrip zal er 5400 kilometer op de teller staan.

En komend weekend gaat het richting Toulouse waar de Rode Duivels Hongarije partij geven.

13483011_10153517924146481_7298924097736651733_o
Ook het maken van wazige selfies zorgen voor sfeer bij de Jupporters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *