De avonturen van de Temst Jupporters op het EK

Supporters genieten van zon zee en…voetbal in Zuid-Frankrijk

Vanavond spelen de Rode Duivels in Nice hun derde wedstrijd in de groepsfase van het EK tegen Zweden. De Temst Jupporters zijn sinds deze voormiddag ter plaatse.

“We zijn gisteravond rond 23 uur vertrokken in Temse en rond 11 uur aangekomen”, aldus Hans Cools van uit de Zuid-Franse badstad. “De trip door Frankrijk, met zes pasagiers in de wagen, verliep bijzonder vlot zonder noemenswaardige files. Deze wedstrijd tegen Zweden is de match met de minste Belgen aanwezig , dat was duidelijk te merken op de baan”.

Onderweg richting Zuid-Frankrijk konden de supporters zich amuseren met een nieuw speeltje: het ultieme EK quizboek van Wesley Sonck
“Na twee trips moest de derde trouwens wat gezonder”, stelt Cools, “Appels, nectarinen en appelsienen zorgden voor vitaminen onderweg”.

De Temst Jupporters zullen met 19 onze jongens aanmoedigen in het Stade De Nice. Een zestal Temse supporters waren al ter plaatse.

Om te overnachten kozen de Jupporters ditmaal voor ‘Ibis Budget hotels’. “Dat is honderd keer beter dan de F1 hotels”, weet Hans. “Wellicht kiezen we de volgende ronde voor Airbbnb”.

Na de aankomst in Nice ging het richting strand voor een zwempartij om daarna richting fanzone te trekken.

“Een viertal Jupporters waren op tijd op het strand om mee te doen met de supportersduik van 1895″,  Daarna spotten de supporters ook de bus van de Rode Duivels.”

Meer foto’s, klik hier

13522991_10153515849371481_2416759670738498848_o
Enkele Jupporters waren op tijd om mee te doen met de duik van de Belgische supportersclub ‘1895’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *