Regi verrassingsgast tijdens Nacht van de Ondernemer

Loods Temse Watersport ondergaat metamorfose voor jaarlijks feest van Ondernemend Temse
TEMSE – Zaterdag 4 juni organiseerde vzw Ondernemend Temse weer de ‘Nacht van de Ondernemer’, in de loods van de Temse Watersport Vereniging, op de site de Zaat.

Meer dan 400 aanwezigen genoten van drie eetbuffetten, twee dessertbuffetten en drank a volonté, in een realisatie van Food & Passion uit Sint-Niklaas.

De loods van Temse Watersport kreeg langs de binnenzijde ook dit jaar een volledige make-over. De ruimte werd ingericht in de stijl van de opera van Parijs. Dit met kroonluchters, grote kandelaars op de tafels en vasttapijt.

“Voor de aankleding van de ingang en de wanden gingen we foto’s nemen in de Parijse opera”, aldus Phillippe Van Robaeys. “Van die foto’s lieten we doeken printen, van zes meter hoog, die rondom opgehangen werden”.

NVDO 2016_Regi
Regi kwam anderhalf uur plaatjes draaien

Elk jaar zorgt de organisatie ook voor een ‘Suprise Act’, rond middernacht.

De voorbije jaren was dat steevast het optreden van een Vlaamse artiest. Zo waren de voorbije jaren ondermeer Willy Sommers en Bart Kaell te gast tijdens Nacht van de Ondernemer.

Voor dit jaar was voor een nieuw concept gekozen. Het was meteen ook een grote primeur voor Temse.

Niemand minder dan Regi Pinxten, DJ en bekend van de danceformatie Milc Inc kwam zowat anderhalf uur plaatjes draaien, vlakbij de boorden van de Schelde, en de sfeer zat er meteen in…

Meer foto’s, klik hier

DSC_1922

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *