N-VA maakt lijst met mix van jong en oud voor gemeenteraadsverkiezingen

TEMSE – N-VA Temse heeft haar verkiezingslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober klaar. De lijst omvat zowel ervaren bestuurders als jonge nieuwkomers.

“Na 12 jaar besturen in Temse, heeft N-VA Temse de ambitie om de ingeslagen route van vernieuwing en degelijk bestuur nog eens 6 jaar door te zetten. , zegt voorzitter Cleo Callens. In januari werd eerste schepen Lieve Truyman al aangeduid als lijsttrekker. Het is duidelijk dat zij kandidaat-burgemeester is voor N-VA.

“Ik heb heel veel vertrouwen in deze ploeg die we hebben samengesteld. Er is plaats gemaakt voor nieuwe gezichten en ervaren bestuurders. We bewezen reeds dat we met deze ploeg daadkrachtig kunnen besturen en hopen Temse te kunnen overtuigen van ons project waar de Temsenaar op één staat”, zegt lijsttrekker Lieve Truyman. “Temse moet een gemeente blijven waar het goed is om te wonen, leven en werken.”

Jong geweld

De twee andere N-VA-schepenen Stephan Van der Gucht (schepen van Financiën, Lokale economie en Personeel) en Tineke Van Britsom (schepen van Onderwijs, Jeugd en Duurzaamheid) nemen plaats 2 en 3 in op de lijst.

“We zijn verheugd dat de laatste jaren heel veel geëngageerde jongeren deel wilden uitmaken van ons bestuur en onze partij. Deze jongeren brengen frisse ideeën waar onze ervaren bestuursploeg mee aan de slag kan. N-VA is een partij waar jongeren kansen krijgen om hun talenten te ontplooien en deze verkiezingslijst is hier een sprekend voorbeeld van.” zegt verantwoordelijke jongerenwerking Tuur Brys.

Deelgemeenten

“De jongeren brengen frisse ideeën waarmee onze bestuursploeg aan de slag kan”, klinkt het. “Alle deelgemeenten zullen ook vertegenwoordigd zijn op de lijst. Het is belangrijk dat we vanuit elke deelgemeente kandidaten hebben, zodat we de invloeden en signalen van de burgers uit zowel Tielrode, Steendorp, Velle als Elversele kunnen meenemen in ons beleid”, zegt voorzitter Cleo Callens.

N-VA Temse heeft de lijst klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *