Temst Jupporters willen Rode Duivels naar de overwinning schreeuwen

TEMSE – De Temst Jupporters Belgium zijn weer op pad. Zaterdagmorgen rond 9.30 uur vertrok de supportersclub aan AC De Zaat met een bus richting Keulen voor de tweede wedstrijd van de Rode Duivels op het EK tegen Roemenië.

Temst Jupporters Belgium is een officieel erkende supportersclub bij “1895” die ook supportert voor de Red Flames en de nationale U21. Rode Duivel Jan Vertonghen is peter, Red Flame Justine Van Haevermaet is meter. Het bestuur van Temst Jupporters Belgium bestaat uit supporters van de Rode Duivels die deze club leiden als hobby, zonder winstoogmerk.

De Temst Jupporters zijn weer op pad

“We zijn met 56 om de Duivels naar de overwinning te schreeuwen”, vertelt medebestuurslid Hans Cools. “Rond 12.30 komen we aan in Keulen aan het Meeting Point van de Belgische supporters aan de Kitschburger Strasse. Daarna wordt het een lange dag, om 3.00 zondagochtend worden de supporters opnieuw in Temse verwacht. Hopelijk met een overwinning van de Rode Duivels op zak.

De supporters worden ook gevolgd door een cameraploeg van VTM.

Meer foto’s, klik hier

Het bestuur van de supportersclub leidt de trip in goede banen
vlnr.Bart Van de Voorde, Tijs Cools, Caio Gyselinck, Hans Cools, Florian Van Daele

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *