Organisatie Rommelmarkt Vroonhofwijk op zoek naar eigenaars achtergebleven sluikstort.

TEMSE – Sinds kort heeft de rommelmarkt in de Vroonhofwijk, traditiegetrouw op tweede Pinksterdag, een nieuwe organisator. Jorn Casselo nam de organisatie over van vogelvereniging De Sneeuwgors. Hij doet nu een oproep naar eigenaars van spullen die achtergelaten zijn. “We tolereren geen sluikstort”, aldus de organisatie.

“Het was al bij al een zeer geslaagde dag”, stelt Jorn. “’s Morgens tussen 6 en 7.30u waren we toch wel een beetje bang voor de weersvoorspellingen maar uiteindelijk kwam de zon er door en dit voor praktisch heel de dag. Veel standhouders en ook een mooie opkomst van bezoekers.”

“Ik zou graag mijn helpers willen bedanken voor hun inzet de hele dag en ook onze fietsers die iedereen naar hun juiste plaats hebben gebracht alsook de belleman van Temse en schepen Lieve Truyman voor de officiële opening.”

De organisatie zoekt de eigenaars van achtergelaten spullen

“Ook onze vaste en nieuwe eet- en drankstanden hebben dit super gedaan”.

Maar er was ook minder goed nieuws.

“Ik ben vanmorgen (dinsdagmorgen red.) een hele hoop achtergelaten spullen gaan opruimen”, oppert de organisator. “Als er mensen zijn die de spullen herkennen van welke standplaats ze komen of de eigenaar zelf, gelieve mij even te contacteren. Er zijn zeer veel foto’s genomen van de standen door mijn medewerkers. Als ik de spullen kan linken een stand nog voor dat de eigenaar mij heeft gecontracteerd, zullen deze personen een verbod krijgen om nog deel te nemen aan een volgende editie.”

“De eigenaar van de spullen kan dit zelf voorkomen door het gerief bij mij te komen ophalen. U blijft anoniem. Sluikstort word niet getolereerd . Nog één puntje: als u geen bewoner bent, heb dan respect voor de woning en grond van de eigenaars. Voor de rest hoop ik dat het voor iedereen een zeer aangename dag was en tot volgend jaar.”

Meer foto’s, klik hier

Organisator Jorn Casselo, met echtgenote, belleman Bart Heynderickx en schepen Lieve Truyman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *