Hartelijk Gecondoleerd: Een tragikomedie over familieperikelen

TIELRODE – Wat doe je als je vader plots overlijdt en je met je hele familie moet samenkomen om alles te regelen? Lachen, huilen, ruziën, verzoenen… Dat is wat je te zien krijgt in de komedie ‘Hartelijk Gecondoleerd’ van Jack Staal, gespeeld door Toneelvereniging ‘De Vlaamse Harten’ uit Tielrode.

Het stuk gaat over een bonte familie die elkaar niet zo vaak ziet, maar nu wel moet. Ze hebben allemaal hun eigen karakter, hun eigen problemen en hun eigen geheimen. Maar ze hebben ook één ding gemeen: ze willen allemaal een stukje van de erfenis. Hoe gaan ze dat oplossen? Met veel humor, spanning en emotie!


Schitterende cast

‘Hartelijk Gecondoleerd’ van Jack Staal is een stuk dat je doet lachen en ontroeren. Je maakt kennis met de gierige tante, de plezante nonkel, de verwaande zoon, de rebelse dochter, de naïeve kleindochter en nog veel meer. Je zult je geen moment vervelen met deze familie in rouw!

De regie is in handen van Rosemary van Nieuwenhove, die een schitterende cast heeft samengesteld met onder andere Els Van Der Taelen, Sandy De Kegel, Dorien Faems, Marian Michiels, William Rottier, Alain De Meyer, Franckie De Bruyne, Peter Boonen en Sebastiaan Vanhijfte.

De voorstellingen vinden plaats in de ‘t Gildenhuis, aan de Kaaistraat 10 in Tielrode. De speeldata zijn: vrijdag 15 maart, zaterdag 16 maart, vrijdag 22 maart, zaterdag 23 maart om 20u00 en zondag 17 maart om 15u00. De tickets kosten 12 euro per persoon en zijn te reserveren via de website [www.devlaamseharten.be], mail [devlaamseharten@gmail.com] of via het telefoonnummer 0476 05 29 17.

Wacht niet langer en reserveer nu je tickets voor ‘Hartelijk Gecondoleerd’, een voorstelling die je niet snel zult vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *