Hoog bezoek in Temse voor 47ste carnavalsviering

TEMSE – Ter gelegenheid van de 47ste carnavalsviering in Temse en het Chinese nieuwjaar organiseerde de Jiangsu Kamer van Koophandel Benelux vzw (JCSS) zondagavond 3 maart een diner voor genodigden in restaurant Kaai 22 op de Wilfordkaai.

Tijdens de carnavalstoet ’s namiddags was er ook een Chinese delegatie op post.

Eregast ’s avonds was de Chinese ambassadeur in België Cao Zhongming. Verrassingsgast was Miss België 2024 Kenza Ameloot (24). Heel wat gasten gingen maar al te graag op de foto met het sinds kort ‘mooiste meisje‘ van ons land. Onder de genodigden naast burgemeester Hugo Maes en ereburgemeester Luc De Ryck ook een aantal zelfstandige ondernemers uit Temse.

Binnenkort organiseert de erevoorzitter van de JCSS, Tony Nai, weer een handelsmissie naar China met handelaars uit Temse onder begeleiding van burgemeester Hugo Maes.

Ook de Chinese ambassadeur in België was aanwezig
Erevoorzitter van de JCSS Tony Nai samen met verrassingsgast Miss België 2024 Kenza Ameloot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *