Carnavalscomité brengt ambiance in nieuwbouw van WZC De Reiger

TEMSE – Traditioneel twee weken voor carnaval in de centrumgemeente bracht het carnavalscomité Temse (GCT) samen met prins Wouter I en zijn eredames Nathalie en Tinneke een bezoek aan WZC De Reiger. Het was meteen de eerste keer dat de carnavalisten aanwezig waren in de nieuwbouw van het fonkelnieuwe woonzorgcentrum.

Het was meteen de eerste keer dat er carnaval gevierd werd in de nieuwbouw van de Reiger

Dankzij streetband De Strooien Hoedjes, lokaal schlagertalent Diëgo De Groep, met dochter Elize, en de ludieke grappen en grollen van presentators Silvain Schvartz en Kim Raeymaekers beleefden de bewoners een leuke namiddag. Er werd gedanst en gezongen en ook de polonaises zorgden voor ambiance.

De prins en prinses van het woonzorgcentrum Ward ‘Wardje’ Smet (76) en Herna Vercauteren (83) waren uiteraard ook van de partij en werden in de bloemetjes gezet door de prins en zijn gevolg.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *