N-VA maakte eerste namen bekend voor lijst van de gemeenteraadsverkiezingen

TEMSE – Zondag 28 januari vond in de Mosterdpot in Steendorp het nieuwjaarsontbijt plaats van N-VA Temse. De partij maakte de zeven eerste namen bekend die op de lijst staan voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober.

Na de verwelkoming door voorzitter Kim Aluwé sprak eregast en Federaal parlementslid Anneleen Bossuyt de aanwezigen toe.

Eregaste Anneleen Bossuyt

Lieve Truyman maakte de eerste namen bekend die op de lijst zullen staan voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

Fraaie plekken

“We mogen ons hoofd niet zot laten maken, houdt de focus op het werk dat elke dag dient te gebeuren”, vertelde Lieve Truyman tijdens haar nieuwjaarsspeech. “En wat N-VA Temse betreft, staan we daarvoor bekend dat we verantwoordelijkheid nemen en dragen en hard werken. Zodat onze gemeente een welvarende gemeente is waar het goed is om te wonen en te werken. En genieten van de mooie open ruimte die we in Temse hebben. We hebben heel mooie fraaie plekken, langsheen de Schelde, in Steendorp, Tielrode, Elversele en Velle waar men tot rust kan komen.”

“Onze partij neemt niet enkel engagement tijdens verkiezingsjaren”, klinkt het bij Truyman. “We doen dit vanaf het moment dat de bestuursperiode aanbreekt, zijn we daar om de verantwoordelijkheid op te nemen. Politiek dat is zorg dragen voor de samenleving, keuzes maken en mooie projecten realiseren. Maar ook moeilijke beslissingen nemen en uitleggen waarom die beslissingen genomen zijn.”

Spilfiguren

“Deze daadkrachtige houding passen we ook dit verkiezingsjaar toe. Het is een jaar van partijprogramma’s en we gaan realistische zaken aanbieden. We gaan geen beloftes neerschrijven om mensen naar de mond te praten. niks is zo erg en pijnlijk dan menden teleurstellen. Als N-VA Temse vinden wij het belangrijk om op geregelde tijdstippen Temsenaren op de hoogte te brengen en te betrekken waarmee we bezig zijn.”

“Twee legislaturen op rij hebben wij een sterk signaal gekregen van de Temsenaren met een constante van zeven raadsleden in de gemeenteraad. Ik ben dan ook fier om zeven kandidaten van onze lijst voor oktober mag voorstellen.”

Lijstrekker voor de N-VA lijst wordt Lieve Truyman, lijstduwer wordt huidig voorzitter van welzijnsvereniging Sleutelzorg Werner Maerevoet. En van plaats 2 tot 6 achtereenvolgens: Stephan Vandergucht, Tinneke Van Britsom, Davy De Rijbel, Kim Aluwé en Margot Mettepenningen uit Steendorp.

“Met deze spilfiguren gaan we verder bouwen aan een stevige lijst van 31 kandidaten om verder te werken aan een welvarend Temse”, besluit Truyman.

Meer foto’s klik hier

Eregaste was Federaal parlementslid Anneleen Bossuyt (midden)

De kandidaten die al zeker een plaats krijgen op de lijst: vlnr.: Margot Mettepenningen (6), Tinneke Van Britsom (3), Davy De Rijbel (4), Lieve Truyman (lijsttrekker), Werner Maerevoet (lijstduwer), Stephan Vandergucht (2) en huidig voorzitter Kim Aluwé (5)

2 gedachtes over “N-VA maakte eerste namen bekend voor lijst van de gemeenteraadsverkiezingen”

  1. Lieve Truyman kan het mooi zeggen : “Genieten van de mooie open ruimte die we hebben.” Maar ondertussen wel een nieuwe verkaveling plannen in de open ruimte van de Roomacker.
    Of : luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden …

  2. Nog iemand nodig voor de politieraad? Ik stop eind juni 2024 als actief politie medewerker , sedert 1999 vakbondsafgevaardigde en tuchtverdediger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *