Kerstconcert met Gene Thomas in Heilig Hartkerk

TEMSE – Kerstconcerten hebben een rijke traditie. Ook in Temse, op tweede kerstdag. De Heilig Hartparochie is op dinsdag 26 december aan haar 8ste editie toe. Zij brengt ook nu weer een gevestigde waarde voor het voetlicht: Gene Thomas. De keuze ligt volledig in lijn van de vorige edities, die eveneens gekleurd werden door bekende Vlaamse vedetten.

Het begon allemaal in 2014 met Willem Vermandere. Het succes was dermate, dat gekozen werd voor een jaarlijkse editie. Sindsdien volgden – telkens met groot succes – Scala, Free Souffriau, Garry Hagger, Barbara Dex & Sandrine, Lisa Del Bo en Sofie.

Met Gene Thomas vangt het Organisatiecomité ook nu weer een grote vis uit de hedendaagse Vlaamse muziekwereld. Het is Gene Thomas’ tweede grote optreden in Temse: in 2014 stal hij de show op Temse in de Wolken.

Gene Thomas, op 26 december in de Heilig Hartkerk

Met zijn warme persoonlijkheid, gevoel voor melodie en harmonie én een rits hits van de voorbije 30 jaar is deze Brusselse Ket, singer-songwriter, populair geworden bij een zeer breed publiek. Dat is nog maar eens gebleken met zijn hoog aangeslagen passage in Liefde voor Muziek 2020 op VTM. Het uitbrengen van een succesvol verzamelalbum – Omsingeld – was dan ook een logische stap. De schitterende driedubbele CD biedt een overzicht van zijn zeer ruim en (succes)rijk repertoire.

Vanaf de start is Gene Thomas trouw gebleven aan z’n publiek. Nummers als Voor haar, Kom wat dichterbij, Wees van mij, Soleil Soleil en Jong en eigenwijs worden door jong en oud meegezongen. Met nummers als Mij en m’n gitaar en Ongrijpbaar staat Gene weer volop in de schijnwerpers en dat is te merken aan z’n drukke agenda.

En voor wie het niet zou weten: Gene Thomas is getrouwd met ex-K3 Kristel Verbeke.

Op dinsdag 26 december kan men genieten van een warm akoestisch concert, waar Gene met zijn gitaar en piano kerstklassiekers afwisselt met zijn grootste hits.

Kaarten (25 euro) zijn verkrijgbaar via

  • Alfons Poppe, Tulpenlaan 9, Temse, 0494 35 85 83
  • overschrijving op BE57 0019 3993 5635 van Kerstconcerten
  • email: concertheiligharttemse@gmx.com
In 2019 stond Lisa Del Bo in de Heilig Hartkerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *