Wouter Nys met bijna eenparigheid van stemmen verkozen tot Prins carnaval 2024 in Temse

TEMSE – Afgelopen zaterdag 18 november kon het Gemeentelijk Carnavalcomité na 4 jaar nog eens een prinsverkiezing organiseren. Met Wouter Nys was er maar één kandidaat maar hij moest wel een bepaald aantal ‘voor’-stemmen krijgen om verkozen te worden.

“Als er maar één kandidaat is moet die minimum 60 procent van de stemmen halen om toch verkozen te worden”, vertelt voorzitter van het comité Eveline Claus. “Wouter had 289 stemmen voor en 8 stemmen tegen en dus is hij met groot overwicht verkozen tot Prins Carnaval 2024 van de centrumgemeente.

“Hij zal regeren onder de naam Prins Wouter en zijn eredames zijn Nathalie en Tinneke. De officiële aanstelling en het prinsenbal is op 27 januari 2024. We waren heel blij met de opkomst, het was een meer dan geslaagde prinsverkiezing. We willen dan ook iedereen bedanken die aanwezig was.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *