Gezellig samenzijn van 70-jarigen uit groot-Temse in ’t Schrijverke

TEMSE – Op zaterdag 4 november organiseerde ‘het Comité 53’ bestaande uit Rita Borghgraef, Liliane Audenaert, Andre Van Goethem, Etienne Van Raemdonck, Rudy Huygens, Dirk Lauwers en Agnes Lockefeer een bijeenkomst voor alle 70-jarigen van Groot Temse.

“‘Het bouwjaar 1953 zoals de 75 feestvierders zich noemden, toverden kaffee het Schrijverke om tot een ware danstempel”, vertelt Agnes Lockefeer. “Leuke herinneringen ophalen, veel lachen en dansen. We maakten er een toffe avond van.”

Ook Burgemeester Hugo Maes en schepen Debby Vermeiren kwamen langs.

Meer foto’s, klik hier
(foto’s, Julien Heerwegh)

Een gedachte over “Gezellig samenzijn van 70-jarigen uit groot-Temse in ’t Schrijverke”

  1. Goede tijden meegemaakt in mijn tijd bij adpo nu de tijd voorschrijd voel ik steeds meer waardering voor de tijd met etienne en de collega,s bij Esp ,toen druk met mijn gezin nu terug kijkend ben ik blij met mijn tijd in Adpo en alle collega
    Bij Adpo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *