Wandelclub Temse huldigde leden

TEMSE – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Wandelclub Temse op zaterdag 21 oktober een ledenbijeenkomst dixit clubfeest. Place to be was De Mosterdpot in Steendorp. Bijna 100 leden waren op de afspraak en werden vergast op een driegangenmenu.

Ook dit jaar werden enkele leden in de bloemetjes gezet voor hun trouwe lidmaatschap van 10, 25 en 35 jaar.

Vijf leden zijn in 2023 10 jaar trouw aan Wandelclub Temse: Geert Vanstraelen, Marc Goossens, Annick Van Berlo, Peter Vijt en Marina Falckenbach. Daarnaast zijn Rita Gosselin en Roland Peerens 25 jaar lid. Jan Meersman en Mariette Van De Vijver werden gehuldigd omdat ze al 35 jaar lid zijn.

Mike Cornelis werd clubkampioen met 275 punten


Traditiegetrouw werden ook alle leden wandelaars beloond voor de vele wandelingen die ze heel het jaar door hebben gemaakt zowel op verplaatsing als in eigen clubverband.

“De clubkampioen dit jaar was met meer dan 200 punten onze gemotiveerde en altijd even enthousiaste kerel Mike Cornelis”, vertelt Margo Wouters. “Hij heeft er hard naar gestreefd en iedereen was superblij dat hij het haalde. Hij kreeg dan ook een daverend applaus van de aanwezigen.”

Na de officiële formaliteiten was het remmen los en kon er tot in de vroege uurtjes gedanst worden met de muziek van de Funmanagers.

Meer foto’s, klik hier

Een aantal leden werden in de bloemetjes gezet omdat ze 10, 25 of 35 jaar lid zijn
De top 10 van de leden die beloond werden voor de vele wandelingen die ze heel het jaar door hebben gemaakt . Met zittend kampioen van 2023 Mike Cornelis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *