Jan Bogaert Vrienden schenken 2550 euro aan Kom op Tegen Kanker

TEMSE Bij wielertoeristenclub De Jan Bogaert Vrienden heeft men het hart op de juiste plaats. De club schonk 2250 euro aan Kom op tegen Kanker.

“Wielertoeristen worden vaak bestempeld als wielerterroristen maar kunnen ook laten zien dat zij een gouden hart hebben en die status niet verdienen”, klinkt het bij voorzitter Herman Thierens.

Zo zijn er de Jan Bogaertvrienden, een wielerclub genoemd naar de voormalige topwielrenner die nog steeds actief is binnen de club. Omdat ook zij geconfronteerd werden met leden die de strijd moeten aangaan tegen kanker besloten zij een actie op touw te zetten om Kom op tegen Kanker te steunen.
Men organiseerde begin september op de Sleutelbraderij een koers op rollen met als eregast Eddy Plankaert en uiteraard het eigen icoon Jan Bogaert.

Tijdens de Sleutelbraderij in september organiseerde men fietsen op rollen met eregast Eddy Planckaert

“De opbrengst hiervan werd dan ook nog eens aangevuld met de opbrengst van de jaarlijkse Jan Bogaert Classic in juni”, klinkt het bij de voorzitter. “En dat leverde het mooie bedrag op van 2550 euro .Dat bedrag werd door het bestuur overgemaakt aan Karolien Devos ,district coördinator van Kom op Tegen Kanker.

Het bestuur van de club schonk 2550 euro aan Kom op tegen Kanker
Voorzitter Herman Thierens met Karolien Devos ,district coördinator van Kom op Tegen Kanker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *