Rijbewijzen ingetrokken van bestuurders onder invloed van alcohol of drugs

TEMSE – Afgelopen weekend werden er extra verkeerscontroles gehouden in de politiezone. Het rijbewijs van een aantal bestuurders werd onmiddellijk ingetrokken. Een aantal kregen een onmiddellijke inning voor enkele inbreuken.

Intrekking rijbewijzen

In de Schoolstraat in Temse werden twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Een 56-jarige man uit Temse bleek 1,16 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

De andere bestuurder was een 31-jarige man uit Hamme, hij had 1,18 promille in zijn bloed. Beiden hun rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Op de Krijgsbaan in Temse werd een 29-jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Onmiddellijke inning

Het rijbewijs van een 58-jarige man uit Temse werd eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,43 promille alcohol in zijn bloed had.

Een 28-jarige man uit Gent legde een positieve speekseltest af. Hij reed onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Zes bestuurders kregen een onmiddellijke inning (OI) van 116 euro voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Vier bestuurders werden betrapt op het gebruik van hun gsm toestel achter het stuur en kregen een OI van 174 euro. Tenslotte kregen 19 bestuurders een onmiddellijke inning voor het foutparkeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *