Sharky’s winnen nu ook Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie

Nadat carnavalsvereniging de Sharky’s uit Steendorp tijdens Temse carnaval een dubbelslag lukten als primus van de carnavalsstoet en ook eerste eindigden bij de puntengeving door de carnavalsgroepen zelf kwamen ze nu ook als eerste uit de bus bij de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie georganiseerd door Editietemse.be.

“Het was eigenlijk als grap begonnen”, vertelt Eddy Vermeulen, voorzitter van de Sharky’s. (op de winnende foto als Merlijn de Tovenaar) ” We stonden met ons drietjes, boven op onze carnavalswagen, op de Wilfordkaai, te wachten tot we konden vertrekken voor de carnavalsstoet van Temse, terwijl de Selfiemannekes van Nabukodonosor op de begane grond volop selfies aan het nemen waren. Daarom kwamen we op het idee om ook een selfie te maken. Zonder veel hoop op een prijs had ik die doorgestuurd. En nu verzamelden wij de meeste punten. Het is een echte verrassing”.

De winnende foto kreeg van meerdere juryleden het maximum van de punten, en verzamelde zo 64 punten, de tweede 47 punten en de derde kreeg van de jury 44 punten toebedeeld.

Ook volgend jaar is er een nieuwe editie van de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie

Meer foto’s, klik hier

DLCS 2016_winnaar
vlnr.: Dirk Mettepenningen (VZ carnavalscomité Temse), Albert ‘D Haen (VZ carnavalscomité Elversele), winnaar Eddy Vermeulen, organisator Kurt Vermeir, schepen van Toerisme Franky De Graeve (CD&V), Belleman Gerard Vercauteren, Johan Blijweert (De Gulden Cop)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *