Lokaal bestuur vierde Trage Wegen Award van de provincie Oost-Vlaanderen samen met vrijwilligers

TEMSE – Een jaar geleden kreeg Lokaal Bestuur Temse van de provincie Oost-Vlaanderen een Lifetime Achievement Award voor de inzet voor het Trage Wegen beleid.  Dat werd, samen met vrijwilligers van Schoon Volk en Wegspotters zaterdag gevierd aan het Natuurhuis in Steendorp.

Exact een jaar geleden kreeg het Lokaal Bestuur Temse van de provincie Oost-Vlaanderen een Lifetime Achievement Award voor de, sinds 2001,  jarenlangs inzet rond het Trage Wegen beleid.


“Naast deze grote eer ontvingen we ook een cadeaubon voor het vieren van deze award  op een Trage Wegen event met een foodtruck”, vertelt schepen van Groen en Milieu Debby Vermeiren (CD&V). “Aan de award was ook een bedrag van 1.500 euro verbonden. Het geld moest besteed worden aan het inhuren van een foodtruck op een Trage Wegen event.”

Dat evenement vond zaterdag plaats aan het Natuurhuis aan de Roomkouter in Steendorp.

“De vrijwilligers van onder meer Schoon Volk en Wegspotters werden uitgenodigd omdat zij mankementen signaleren en zwerfvuil opruimen langs onze trage wegen”, legt Debby Vermeiren uit. “De aanwezigen konden deelnemen aan een wandeling of ‘trage spelen’ zoals petanque, kubb en volksspelen. Als afsluiter werden ze dus verrast met een foodtruck.”

Meer foto’s, klik hier

De vrijwilligers van Wegspotters en Schoon Volk in de bloemetjes gezet door het lokaal bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *