Geert Mariman en Blauw Wit Temse winnen eerste keer in derde provinciale: “Die thuiswinst pakken tegen ex-ploeg geeft extra voldaan gevoel”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Na succesvolle footlunch van afgelopen weekend kan men ook komende zondag lekker smullen en wedstrijdje kijken.

TEMSE – Promovendus Blauw Wit Temse (BWT) heeft zijn eerste overwinning in derde provinciale beet. Liepen de mannen van Geert Mariman zich vorige week nog te pletter tegen de muur die FC Sint-Niklaas had opgetrokken, dan namen ze zondag in eigen huis overtuigend afstand van Hamme-Zogge.

Zo’n eerste thuiswedstrijd winnen geeft altijd een voldaan gevoel, en dan zeker tegen een ex-ploeg waarmee ik op het punt stond kampioen te spelen wanneer ik plots werd bedankt. Ook al voetbalt er uit die tijd nog maar één speler: aanvoerder Anas Sens. Of toch, er stond met Jonas Heuvinck nog een speler uit die tijd tussen de lijnen, maar hij speelt nu bij Blauw Wit en scoorde twee keer” glundert Geert Mariman.

T1 Geert Mariman
Blauw Wit Temse 2023-2024

Gezonde ambities

“Neen, wij gaan zeker niet te hoog van de toren blazen. Vorige week bij FC Sint-Niklaas hebben we al twee punten laten liggen. Toch hebben we ook, zij het wat minder uitgesproken, ambities. Gezonde ambities. De club wil vooruit, maar het bestuur blijft met de voeten op de grond. Blauw Wit Temse is een familiale club en we willen dat zo houden. Het is hier plezant werken. Weet dat ik met Dries Belon iemand als hulptrainer heb die vorig seizoen hoofdtrainer was bij SKN Sint-Niklaas B. Met zo iemand kunnen samenwerken is ook fantastisch.”
(Bron: HN/Dirk Van Bruysel)

Na de eerste thuisoverwinning tegen Hamme-Zogge staat er komende zondag weer een thuismatch met footlunch op het programma tegen SV Eendracht Bazel.

Footlunch van d’Hooghe Camere

“We kunnen tevreden terugblikken op onze eerste thuiswedstrijd en een footlunch met meer dan 70 eters en 185 enthousiaste toeschouwers”, klinkt het. “Alle deelnemers aan de footlunch waren vol lof over het lekkere eten en de leuke sfeer na de wedstrijd en alle toeschouwers konden genieten van een aangename voetbalthriller die ons meteen onze eerste driepunter van het seizoen opleverde tegen de gedoodverfde favoriet in onze reeks.”

“Voor de leuke topaffiche van komende zondag, waarbij we weer heel wat volk verwachten voorzien wij uiteraard opnieuw een fantastische footlunch”, stelt men bij Blauw Wit. “Ditmaal verzorgd door Gunther van restaurant d’Hooghe Camere. Snel reserveren, voor vrijdag 15 september, is de boodschap. Naast DJ Tommy zal ook DJ Kojak na de wedstrijd zorgen voor de muzikale noot en ambiance in onze Club45”.

Peter Nees was de eerste winnaar van een footlunch

Eerste winnaar

Afgelopen zondag kon men bij BWT ook de eerste winnaar van een Footlunch, geschonken door uw favoriete webkrant, verwelkomen. Peter Nees kon de beentjes onder tafel schuiven. “Het was bijzonder lekker, en de sfeer was heet gezellig”, vertelde Peter achteraf.”

Begin volgende maand kan men hier bij Editietemse.be weer een Footlunch winnen. Hou onze site en de sociale mediakanalen zeker in het oog.

vlnr: Jürgen Boel (commercieel verantwoordelijke BW), voorzitter Johan Boel,
winnaar Peter Nees, Kurt Vermeir (Editietemse)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *